Reizen naar Les Allues

Auto
Via Luxembourg of via Reims. Vervolgens: Dijon, Lyon, Chambéry, Moutiers. Lyon vermijden via de A31 (bij Dijon) over Bourg en Bresse. Eventueel doorsteken via de D1504 naar Chambéry over Bugey (leuke route, 30 km korter en even lang in tijd). Vanuit Moûtiers in 13 minuten naar Les Allues. (vierbaansweg tot Moûtiers!). De afstand vanaf Den Haag is ongeveer 1070 km (tien à elf uur rijden)

Vliegen
KLM (via Amsterdam naar Genève of Lyon)
Easyjet (Amsterdam – Genève)
Transavia (Amsterdam – Genève, winter ook Rotterdam – Grenoble en Chambery)
Vervolgens met de bus, trein of huurauto verder. Vanuit Genève, Grenoble en Lyon zijn er redelijk goede busverbindingen naar Chambery, daarna de trein naar Moûtiers. Vanuit Genève Airport is er een redelijke treinverbinding naar Moûtiers, overstappen in Genève Gare en Chambéry. Reisduur tussen de 3 en 5 uur afhankelijk van het moment van de dag.

Bussen (reserveren 48 uur vooraf)
Genève – Moutiers (winter, alpskibus)
Geneve – Chambery, Grenoble – Chambery (Aerocar)
Chambery – Moutiers (mobisavoie)
Grenoble – Moutiers (winter, bensbus),
Moutiers – Les Allues (Transdev Savoie Altibus) (25 min. halte kerk Les Allues)

Trein
NS Thalys
SNCF

Huurauto
Met meer personen is het al snel goedkoper dan de bus en ook sneller om in Genève, Grenoble of Lyon een auto te huren en die in Moûtiers weer in te leveren of te houden voor een week, In Genève aan de Franse kant huren is goedkoper, neem contact op met ons voor de route (vanwege vignet in Zwitserland)!